Getuigen gezocht straatroof Amersfoort

Amersfoort – Op donderdag 2 januari rond 19.55 uur fietst een jonge man van Amersfoort richting Leusden over het Jaagpad onder de A28 door. In het tunneltje wordt zijn weg geblokkeerd en wordt hij van zijn fiets geduwd. De daders gebruiken geweld, stelen de oordopjes van het slachtoffer en vluchten vervolgens.

Omschrijving daders

De groep die hem aanvalt bestaat uit 3 of 4 daders, allen met een leeftijd van rond de 18 jaar oud. Ze zijn donker gekleed. Van de man die geweld gebruikte tegen het slachtoffer is er een uitgebreider signalement.

Jonge man (+/- 18 jaar)
1.75-1.80 m lang
Licht getinte huidskleur
Dun postuur
Zwarte joggingbroek
Zwarte schoenen
Donkerblauwe/zwarte dikke winterjas met bontkraag
Capuchon

Weet u meer over deze straatroof of herkent u het signalement van de verdachte? Of was u in de buurt van het Jaagpad en heeft u iets opvallends gezien of iets gehoord over deze groep jongeren? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.