Oproep getuigen beroving pizzakoerier

28/01

Foto: politie

Amersfoort – Op de Magelhaenstraat in Amersfoort is zondagavond 27 januari een 15-jarige pizzakoerier beroofd. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer moest die avond even voor 18.00 uur een pizza bezorgen bij een adres in de Magelhaenstraat. Daar aangekomen stonden twee jongens hem op te wachten, die hem bedreigden met een steekwapen. Ze eisten zijn wisselgeld en gingen er daarmee rennend vandoor.

Signalementen

Jongen 1:

donkergetinte huidskleur
lengte 1,70 meter tot 1,75 meter
slank postuur
kort, zwart haar.

Jongen 2:

lichtgetinte huidskleur
lengte circa 1,85 meter
slank postuur
capuchon over zijn hoofd
had een shawl om.

Aangifte

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie en de recherche doet onderzoek. Heeft u iets van deze straatroof gezien of weet u misschien wie de verdachten zijn? Bel de politie van Amersfoort 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.