Getuigen van verkeersongeval gezocht

Amersfoort – Zaterdagochtend 9 juli vond een verkeersongeval plaats op de A28. De politie is op zoek naar getuigen.

Om 10.50 uur reden twee automobilisten vanuit Utrecht in de richting van Zwolle ter hoogte van hectometerpaal 18.0. De 26-jarige bestuurder uit Woubrugge haalde op de snelweg een 37-jarige bestuurder uit De Bilt rechts in waarna hij van rijstrook wisselde. De 37-jarige bestuurder kreeg de indruk dat hij werd afgesneden en claxonneerde vervolgens naar de andere bestuurder. Beide bestuurders gingen vervolgens naast elkaar rijden waarna ze elkaar zijdelings raakten. Vervolgens ontstond er een kop-staart aanrijding nadat de bestuurders achter elkaar gingen rijden. Beide voertuigen liepen daarbij schade op.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met getuigen die het verkeersongeval hebben zien gebeuren. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844