Woningoverval Fuchsiastraat: Recherche zoekt getuigen

Amersfoort – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 juni is een bewoonster van de Fuchsiastraat in haar woning overvallen. De vrouw bleef ongedeerd en de twee daders gingen er vermoedelijk zonder buit vandoor. De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 05.00 uur die nacht werd de bewoonster in haar woning wakker gemaakt door twee mannen die een bivakmuts op hadden. De mannen hadden een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich en bedreigden de vrouw. Toen de bewoonster hard begon te schreeuwen maakten ze zich uit de voeten en renden ze via de achterdeur de woning uit. Het slachtoffer rende naar de buurvrouw, waar de politie werd gealarmeerd. Ondanks een zoekactie in de omgeving zijn de daders niet meer aangetroffen.Na onderzoek bleek dat er op de eerste verdieping van de woning een raam was geforceerd. Ook is er een scooter in de buurt gehoord, mogelijk zijn de daders er op deze scooter vandoor gegaan.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u meer informatie over de vluchtroute van de daders? Geen uw informatie dan door via 0900-8844.