Overval op winkel Operaplein

Amersfoort – Vrijdagavond 13 mei is een winkel op het Operaplein overvallen door een nog onbekende dader. De verdachte wist te ontkomen met een geringe buit.

Rond 21.00 uur kwam de overvaller binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij eiste geld en nadat hij een gering geldbedrag had buitgemaakt vluchtte hij weg. De overvaller was gekleed in een grijze sweater met opschrift ‘Champion’. De sweater was voorzien van een capuchon. De man droeg onder die capuchon een petje met een bruin/ crèmekleurige klep. De man had een leeftijd tussen de 20 en de 30 jaar oud en had een lichtgetinte huidskleur. Verder had hij een slank postuur en was ongeveer 1.70 m lang.

 

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de wegvluchtende overvaller gezien en weet u zijn looproute? Neem dan contact op met recherche Amersfoort via 0900-8844.