Sponsoren

ehbowinkel

 

loermans

Tips banner

Landelijk nieuws

Politie zoekt eigenaren fietsen

Lelystad - De politie zoekt eigenaren van de fietsen op de foto's. De fietsen zijn onder verdachte omstandigheden aangetroffen en in beslag genomen. Er zijn geen aangiftes te matchen met de fietsen, mogelijk hebben de eigenaren nog geen aangifte gedaan.Herkent u uw fiets neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Referentienummer: PL0900-2018173980.

Lees verder...
Herkent u de daders?

Lelystad - De politie is op zoek naar de identiteit van de daders van een plofkraak op een ING pinautomaat in winkelcentrum De Botter. De plofkraak vond plaats op 15 december 2017. De recherche is druk met het onderzoek en heeft deze foto's vrijgegeven. Herkent u de daders neem dan contact op met de districtsrecherche in Lelystad via 0900-8844 of email drnoord@flevoland.politie.nl met onderwerp plofkraak.

Lees verder...
Aanhoudingen inzake drugs in trein en op stations

Arnhem - De politie heeft vrijdagavond samen met de NS een grote controle gehouden op het spoor tussen Arnhem en Nijmegen. In totaal zijn er 9 personen aangehouden. De controles vonden plaats op het perron en in de treinen op het traject Arnhem-Nijmegen en Arnhem-Emmerik. Er zijn door de politie 9 personen aangehouden, de meeste waren in het bezit van meer dan 5 gram drugs. Volgens de politie werd er opvallend veel coke en ketamine aangetroffen. Daarnaast zijn er 11 mensen betrapt op zwartrijden,is een man beboet voor wildplassen, een man beboet voor alcohol nuttigen in de trein en een persoon kreeg een bekeuring voor het van zich afgooien van afval. De Duitse politie hield in de trein vlak voor de grens 16 mensen aan. Ook hier was de reden het in bezit hebben van drugs. De politie is van plan vaker te controleren in treinen en op treinstations.

Lees verder...
Veel aanhoudingen inzake drugs bij controle op stations en in treinen

Nijmegen - De politie heeft vrijdagavond samen met de NS een grote controle gehouden op het spoor tussen Nijmegen en Arnhem. In totaal zijn er 9 personen aangehouden. De controles vonden plaats op het perron en in de treinen op het traject Arnhem-Nijmegen en Arnhem-Emmerik. Er zijn door de politie 9 personen aangehouden, de meeste waren in het bezit van meer dan 5 gram drugs. Volgens de politie werd er opvallend veel coke en ketamine aangetroffen. Daarnaast zijn er 11 mensen betrapt op zwartrijden,is een man beboet voor wildplassen, een man beboet voor alcohol nuttigen in de trein en een persoon kreeg een bekeuring voor het van zich afgooien van afval. De Duitse politie hield in de trein vlak voor de grens 16 mensen aan. Ook hier was de reden het in bezit hebben van drugs. De politie is van plan vaker te controleren in treinen en op treinstations.

Lees verder...
Overlast van olievlekken en oliedampen na ongeval met schip in Rotterdam

Op zaterdagmiddag 23 juni heeft een tankschip 220 ton aan stookolie verloren in de Derde Petroleumhaven in Rotterdam. Door een aanvaring tegen een steiger, is er een lek ontstaan. De hulpdiensten zijn al uren bezig om verspreiding van de olie tegen te gaan. Door het lek is in de omgeving een oliegeur te ruiken en olie in het water te zien. De olie kwam uit een scheur in de romp van het schip. Rond 15.00 uur was het lek gestopt door de hulpdiensten. Bij stank, ook op grotere afstand, kunnen klachten als hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid optreden. De klachten klaren bij frisse lucht over het algemeen snel op. Als de klachten door de stank na 30 minuten in de frisse lucht niet ophouden, neem dan contact op met de huisarts. Door de olie zijn verschillende (water-)dieren vervuild geraakt. Mochten mensen besmeurde dieren aantreffen, bel dan de dierenambulance via 0900-112 0000. Ook bij Maassluis werden al meerdere oliesporen in het water aangetroffen. Het opruimen van de olie zal nog enkele dagen gaan duren. Contact met de olie en dampen wordt afgeraden door de veiligheidsregio.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws