blogname

112
amersfoortnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Opslag vol gestolen fietsen


Op vrijdag 2 februari heeft onderzoek er toe geleid dat de politie Amersfoort een viertal verdachten kon aanhouden voor heling en/of diefstal van meerdere dure fietsen.

Informatie leidde ertoe dat een opslag in Amersfoort extra in de gaten werd gehouden. Met de inzet van een Mobeye kon beweging worden gedetecteerd. Hierop ging de politie direct naar de opslag en zette de omgeving af.

De politie trof een busje met Poolse kentekenplaten aan waarmee de fietsen vermoedelijk naar Polen konden worden gebracht.
In de opslag waren op dat moment de mannen druk bezig met het sleutelen aan de fietsen. Bij het zien van de politie rende één van de mannen weg, maar na het dreigen met de inzet van een taser koos hij eieren voor zijn geld.

Er werden drie mannen van Poolse nationaliteit en een man van Nederlandse nationaliteit aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor.
De verdachten hadden een dure smaak, gezien merk en type fietsen.

De recherche is druk bezig de fietsen te koppelen aan aangiften die opgenomen zijn. Inmiddels is van meerdere fietsen al een aangifte gevonden in het systeem.

Is uw fiets recentelijk ontvreemd? Doe dan alsnog aangifte, zo kan de politie de fiets eventueel terugvinden.
Als u de aangifte doet, is het framenummer van uw fiets belangrijk, zo kan de politie de fiets makkelijker koppelen aan de aangifte mocht de fiets gevonden worden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws