blogname

112
amersfoortnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Dronken man gooit met onderbroek op politiebureau


In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding van een mogelijk dronken bestuurder op de Bachweg die niet meer op zijn benen kon staan en naast zijn auto op de grond lag. Omdat de agenten in Amersfoort al druk met andere meldingen waren, zijn de agenten vanuit Leusden ter plaatse gegaan. Toen de collega’s ter plaatse kwamen zagen zij dat de auto waarin de man had gereden een wiel miste. Deze had de man vermoedelijk verloren na een aanrijding met een vaste afvalcontainer.

De collega’s namen een blaastest af bij de man. De blaastest bevestigde al gauw het vermoeden dat de man te veel gedronken had. Toen de man dit hoorde zette hij het op een lopen. Na een korte achtervolging is de man aangehouden. De man verzette zich tegen zijn aanhouding en beledigde hierbij de collega’s. Naast dat de man te veel gedronken had, bleek hij ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Eenmaal op het bureau bleek dat de beste man kennelijk al in Sinterklaas stemming was. Echter strooide hij niet met pepernoten naar de agenten maar met een onderbroek met ontlasting.
De man is de volgende dag verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws